Вонреден административен надзор на месечникот „Добра храна“

image_pdfimage_print

Скопје, 16.04.2019 – Агенцијата спроведе вонреден административен надзор врз месечникот „Добра храна“ на издавачот Колор Медиа Плус ДОО за почитување на член 14 став 1 од Законот за медиуми – објавување импресум.

Надзорот покажа дека издавачот целосно ја исполнил законската обврска.

Извештајот од надзорот е достапен на следниот линк:

Вонреден административен надзор (член 14 став 1 од ЗМ) – 16.04.2019Accessibility

Accessibility