Календар на настани

пон вто сре чет пет саб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Working Meeting to be Held on 17 September 2018 1:00 pm
Working Meeting to be Held on 17 September 2018
Сеп 17 @ 1:00 pm
Skopje 14 September 2018 – On Monday, 17 September 2018, starting at 13:00 hrs, the Agency for Audio and Audiovisual Media Services will be holding ... [...]
Најава за работен состанок – 17.09.2018г. 1:00 pm
Најава за работен состанок – 17.09.2018г.
Сеп 17 @ 1:00 pm
Скопје, 14.09.2018г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги во понеделник 17 септември 2018 година, со почеток во 13 часот, ќе одржи работен состанок во врска со Нацрт-Методологијата ... [...]
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30