Поднесени барања и одговор на Агенцијата

image_pdfimage_print

Со цел да се поедностави пристапот до информации од јавен карактер и до бараните информации да се дојде на побрз и поекономичен начин, на линковите подолу, објавени се одговорите кои досега Агенцијата како имател на информации од јавен карактер ги има доставено до подносителите на барања.

2018 година

2017 година

2016 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility