Презентации на Марина Трајкова

image_pdfimage_print

Презентација на Марина Трајкова од 4-от јавен состанок на Агенцијата 2016 година

Родот во медиумите 2016 година


Презентација на Марина Трајкова од 4-от јавен состанок на Агенцијата 2015 година

 Accessibility

Accessibility