Програмски надзор врз операторот ОВЕР ТХЕ ТОП

image_pdfimage_print

Скопје, 28.12.2018г. – Врз операторот ОВЕР ТХЕ ТОП од Скопје,  извршен е редовен програмски надзор за почитувањето на обврските за регистрација на програмски сервиси и титлување на програмските сервиси кои операторите ги реемитуват. При надзорот не се констатирани непочитувања на ЗААВМУ.

 Извештајот од спроведениот надзор може да се преземе на линкот:

ОВЕР ТХЕ ТОП – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 28.12.2018Accessibility

Accessibility