РА Холидеј

image_pdfimage_print

2019 година

Извештаи од спроведени надзори

Програмски концепт

– Редовен административен надзор – Радио Холидеј ДООЕЛ Прилеп (член 15 став 5 од Закон за медиуми) – 15.05.2019

Правилник за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола

– Вонреден административен надзор – Радио Холидеј ДООЕЛ Прилеп (член 9 од Правилникот за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување) – 23.05.2019Accessibility

Accessibility