Редовен програмски надзор врз давателот на АВМУ по барање Оне.Вип

image_pdfimage_print

Скопје, 14 мај 2019 година – Редовен програмски надзор за обврските за кинематографски дела, заштита на малолетната публика и промоција на производство и пристап до европски дела, извршен е врз давателот на аудиовизуелни медиумски услуги по барање Оне.Вип.

Надзорот покажа дека се исполнети овие обврски од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.

Извештајот е достапен на линкот:

Оне.Вип (член 49, член 50, член 60 од ЗААВМУ) – 14.05.2019

 Accessibility

Accessibility