Редовен програмски надзор врз операторите Овер Тхе Топ и Нафи и Беко

image_pdfimage_print

Скопје, 21 март 2019г. – Врз операторите Овер Тхе Топ од Скопје и Нафи и Беко од Гостивар, извршен е редовен програмски надзор за почитувањето на обврските за регистрација на програмски сервиси и титлување на програмските сервиси кои операторите ги реемитуват.

При надзорот не се констатирани непочитувања на ЗААВМУ.

Извештаите од надзорите се достапни на линковите:

Овер Тхе Топ (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 21.03.2019

Нафи и Беко  (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 21.03.2019Accessibility

Accessibility