image_pdfimage_print

Седница бр.1 – 11.01.2018 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 1-та седница ја закажува за 11.01.2018 година (четврток), со почеток во 13:00 часот Д Н Е В Е … […]Accessibility

Accessibility