image_pdfimage_print

Седница бр.25 – 17.06.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 25-та седница ја закажува за 17.06.2019 година (понеделник), со почеток во 14:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.24 – 05.06.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 24-та седница ја закажува за 05.06.2019 година (среда), со почеток во 14:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.23 – 30.05.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 23-та седница ја закажува за 30.05.2019 година (четврток), со почеток во 14:30 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.22 – 21.05.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 22-та седница ја закажува за 21.05.2019 година (вторник), со почеток во 15:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.21 – 08.05.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 21-та седница ја закажува за 08.05.2019 година (среда), со почеток во 14:30 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.20 – 03.05.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 20-та седница ја закажува за 03.05.2019 година (петок), со почеток во 13:30 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.19 – 24.04.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 19-та седница ја закажува за 24.04.2019 година (среда), со почеток во 14:30 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.18 – 12.04.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 18-та седница ја закажува за 12.04.2019 година (петок), со почеток во 15:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.17 – 08.04.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 17-та седница ја закажува за 08.04.2019 година (понеделник), со почеток во 12:30 часот.   Д Н Е В … […]

Седница бр.16 – 02.04.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 16-та седница ја закажува за 02.04.2019 година (вторник), со почеток во 14:30 часот. Д Н Е В Е … […]Accessibility

Accessibility