header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Рајнхард Прибе и неговиот експертски тим во посета на Агенцијата

Slika 1 Pribe Скопје, 21.07.2017г. – Вчера, во рамките на спроведувањето на Итните реформски приоритети кои произлегоа од Извештајот со препораки од 2015 годинa, Директорот и членови на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни...

Повеќе...  
Редовен надзор врз кабелските оператори МУЛТИМЕДИЈА НЕТВОРК Л и ТЕЛЕНЕТ КОМ

Скопје 20.07.2017г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор врз кабелските оператори...

Повеќе...  
Извршен контролен надзор врз четири радио станици - квота за македонска музика

Скопје, 20.07.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши контролен програмски надзор врз...

Повеќе...  
Редовен административен надзор врз сите 130 радиодифузери

Сопје, 19.07.2017г. –Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен административен надзор врз работата на сите 130 радиодифузери...

Повеќе...  
Осуда за вербалните закани кон ТВ Шења

Скопје, 19.07.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот инцидент во општина Чаир...

Повеќе...  
Извршен редовен надзор врз работата на 13 радиодифузери – дела од независни продуценти

Скопје, 17.07.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор врз работата на 13 радиодифузери...

Повеќе...  
Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станици, мај и јуни 2017 година

Скопје, 14.07.2017г. - Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици за периодот мај и јуни 2017 година...

Повеќе...  
Агенцијата изврши редовен надзор врз работата на 13 радиодифузери

Скопје, 14.07.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор врз работата на 13 радиодифузери...

Повеќе...  
Потпишан Меморандум за соработка со Правниот факултет „Јустинијан Први“

07.07.2017 Memorandum za sorabotkaСкопје, 07.07.2017г. –Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги и Правниот факултет „Јустинијан Први“, на 07.07.2017 година...

Повеќе...  
Новинарските стандарди во фокусот на вториот јавен состанок на Агенцијата за 2017 година

29.06.2017 Vtor javen sostanok na AVMU 3Скопје, 29.06.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес го одржа вториот јавен состанок за 2017 година...

 

Повеќе...  
Извршен контролен надзор врз 15 радиодифузери

Скопје, 29.06.2017г. -Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши контролен надзор врз работата на 15 радиодифузери...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 50

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak