header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Анализа на пазарот на аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за 2016 година

Скопје, 26.07.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ја изработи Анализата на пазарот на аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за 2016 година...

Повеќе...  
Да не се попречува новинарското известување

Скопје, 26.07.2017г. – Телевизија Канал Вис од Струмица, ја извести Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги дека нивната новинарската...

Повеќе...  
Седница бр.26 - 27.07.2017 - во живо на youtube каналот на Агенцијата

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, 26-та седница ја закажува за 27.07.2017 година (четврток), со почеток во 15:00 часот..

Повеќе...  
Извршен вонреден надзор врз радио РФМ

Скопје, 26.07.2017г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по добиена претставка, изврши вонреден административен надзор врз регионалното радио РФМ Скопје...

Повеќе...  
Рајнхард Прибе и неговиот експертски тим во посета на Агенцијата

Slika 1 Pribe Скопје, 21.07.2017г. – Вчера, во рамките на спроведувањето на Итните реформски приоритети кои произлегоа од Извештајот со препораки од 2015 годинa, Директорот и членови на Советот...

Повеќе...  
Редовен надзор врз кабелските оператори МУЛТИМЕДИЈА НЕТВОРК Л и ТЕЛЕНЕТ КОМ

Скопје 20.07.2017г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор врз кабелските оператори...

Повеќе...  
Извршен контролен надзор врз четири радио станици - квота за македонска музика

Скопје, 20.07.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши контролен програмски надзор врз...

Повеќе...  
Редовен административен надзор врз сите 130 радиодифузери

Сопје, 19.07.2017г. –Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен административен надзор врз работата на сите 130 радиодифузери...

Повеќе...  
Осуда за вербалните закани кон ТВ Шења

Скопје, 19.07.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот инцидент во општина Чаир...

Повеќе...  
Извршен редовен надзор врз работата на 13 радиодифузери – дела од независни продуценти

Скопје, 17.07.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор врз работата на 13 радиодифузери...

Повеќе...  
Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станици, мај и јуни 2017 година

Скопје, 14.07.2017г. - Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици за периодот мај и јуни 2017 година...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 51

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak