header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Analiza e tregut të shërbimeve mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2016

Shkup, 26.07.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e përpiloi Analizën e tregut të shërbimeve mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2016...

Më shumë...  
Të mos pengohet raportimi i gazetarëve

Shkup, 26.06.2017 - Televizioni Kanal Vis nga Strumica, e njoftoi Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele se ekipi i tyre i gazetarëve...

Më shumë...  
Извршен вонреден надзор врз радио РФМ
There is no translation available for this article..."
Më shumë...  
Rajnhard Pribe dhe ekipi i tij i ekspertëve vizituan Agjencinë

Slika 1 PribeShkup, 21.07.2017 – Dje, në kuadër të zbatimit të Prioriteteve urgjente reformuese që dolën nga Raporti me rekomandimet e vitit 2015, Drejtori si dhe anëtarët e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele...

Më shumë...  
Mbikëqyrje e rregullt ndaj operatorëve kabllor MULTIMEDIJA NETVORK L dhe TELENET KOM

Shkup,20.07.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje programore ndaj operatorëve kabllor ...

Më shumë...  
Agjencia realizoi mbikëqyrjen kontrolluese ndaj katër radiostacioneve – kuota për muzikë maqedonase

Shkup, 20.07.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrjen kontrolluese programore ndaj..

Më shumë...  
Mbikëqyrje e rregullt administrative ndaj të gjithë 130 radiodifuzerëve

Shkup, 19.07.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikqyrje të rregullt administrative ndaj punës së të gjithë 130 radiodifuzerëve...

Më shumë...  
Agjencia dënon kërcënimet verbale ndaj TV Shenja

Shkup, 19.07.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon incidentini e djeshëm në komunën e Çairit...

Më shumë...  
Agjencia realizoi mbikqyrje të rregullt të punës së 13 radiodifuzerëve – për veprat e producentëve të pavarur

Shkup, 17.07.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikqyrje të rregullt programore të punës së 13 radiodifuzerëve...

Më shumë...  
Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin e tyre në shikueshmërinë e përgjithshme të TV stacioneve, për muajt maj dhe qershor 2017

Shkup, 14.07.2017 - Të dhënat për shtrirejn e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme të stacioneve televizive për periudhën maj dhe qershor 2017...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 1 nga 51

STRATEGJIA AL 2018 2022

AL Inforaci od javen karakter 3

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski