header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Dënim i sulmit të djeshëm ndaj ekipit të gazetarëve të TV 24 Vesti

Shkup, 08.06.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon sulmin e djeshëm të ekipit të gazetarëve të TV 24 Vesti, që ndodhi në qendrën e Shtipit...

Më shumë...  
Agjencia realizoi mbikëqyrje të rregullt ndaj Telekomit të Maqedonisë

Shkup, 08.06.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje të rregullt programore të punës së...

Më shumë...  
Studentë nga Kolegji UBT vizituan Agjencinë

UBT Agencija 2Shkup, 07.06.2017. Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot ishte nikoqire i studentëve nga Universiteti për biznes dhe teknologji – UBT nga Prishtina, Republika e Kosovës...

Më shumë...  
Mbikëqyrje e jashtëzakonshme ndaj TV KANAL 5 - neni 48 nga LSHMAA (ndalesat e veçanta)

Shkup, 01.06.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele me detyrë zyrtare realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme programore ndaj punës së...

Më shumë...  
Mbikëqyrje e jashtëzakonshme ndaj TV ALFA – neni 48 nga LSHMAA

Shkup, 23.05.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele me detyrë zyrtare realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme programore...

Më shumë...  
Deklaratë për opinion

Shkup, 23.05.2017. - Televizioni rajonal Telekanal A1 nga Strumica, e njoftoi Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele se...

Më shumë...  
Mendimi i Komisionit për mbrojtje nga diskriminimi në aspekt të parashtresës së TV Sitel

Shkup, 19.05.2017. - Komisioni për mbrojtje nga diskriminimi në Republikën e Maqedonisë dorëzoi deri te Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele...

Më shumë...  
Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme të TV stacioneve, janar-prill 2017

Shkup,16.05.2017. - Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme...

Më shumë...  
Mbikëqyrje e jashtëzakonshme e punës së TV 24 VESTI – parimet për realizimin e veprimtarisë

Shkup,16.05.2017. -  Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele pas parashtresës së marrë, realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme të punës së SHTR 24 VESTI...

Më shumë...  
Filloi përgatitja e Strategjisë për zhvillimin e veprimtarisë audio dhe audiovizuele 2018-2022

Slika 1 15.05.2017Shkup, 15.05.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot shënoi edhe fillimin zyrtar të përgatitjes së Strategjisë...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 2 nga 50

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski