header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Извештај од надзор над изборното медиумско претставување за време на изборната кампања на радиодифузерите на регионално и локално ниво

Скопје, 30.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изготви Извештај од надзорот...

Повеќе...  
Одржан четвртиот јавен состанок на Агенцијата за 2016 година

4 Javen sostanon 2016 2Скопје, 30.12.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, вчера го одржа последниот јавен состанок за 2016 година...

Повеќе...  
Истражување на медиумската писменост кај возрасната популација во Република Македонија

Скопје, 30.12.2016г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е изработено Истражување на медиумската писменост кај возрасната популација во Република Македонија. 

Повеќе...  
Одлука за престанок на мандатот на Привремената комисија за следење на медиумското претставување

Скопје, 28.12.2016г. – Директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, врз основа на Изборниот законик и Заклучокот на Државната изборна комисија...

Повеќе...  
Од вечерва по полноќ изборен молк

Скопје, 23.12.2016г. – Врз основа на Решението од ДИК за повторување на гласањето на гласачкото место бр. 2011, во општина Теарце, на 25-ти декември 2016 година...

Повеќе...  
Агенцијата изврши редовен програмски надзор врз пет радиодифузери

Скопје, 21.12.2016г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски врз работата на...

Повеќе...  
Извршен надзор врз четири радиодифузери

Скопје, 21.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски и административен надзор врз работата на...

Повеќе...  
Извршен контролен надзор врз операторот ДИГИ ПЛУС МУЛТИМЕДИА

Скопје, 20.12.2016г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши контролен програмски надзор врз работата на операторот...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за 25 програмски сервиси на регионално ниво за период од 21 ноември до 9 декември 2016г.

Скопје, 19.12.2016г. – Привремената комисија за следење на медиумското претставување, врз основа на Писмените извештаи од мониторингот...

Повеќе...  
Извештаи од мониторинг над изборното медиумско претставување на 25 програмски сервиси на регионално ниво за период од 21 ноември до 9 декември 2016г.

Скопје, 19.12.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши мониторинг над изборното медиумско претставување на 25 програмски сервиси...

Повеќе...  
Известување за јавното отворање на пријави за учество на јавниот конкурс

Скопје, 19.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, на 31-вата седница одржана на ден 07.09.2016 година, донесе Oдлука за објавување на јавен...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 4 од 49

STRATEGIJA 2018 2022

Izbori 2016

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak