header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Deklaratë për opinion

Shkup, 03.03.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon sulmin e djeshëm verbal ndaj gazetarit Borjan Jovanovski...

Më shumë...  
AGJENCIA DËNON SULMIN NDAJ EKIPIT TË GAZETARËVE TË PORTALIT A1.on

Shkup,01.03.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon sulmin e djeshëm të ekipit të gazetarëve të portalit të internetit A1.on....

Më shumë...  
Reagim lidhur me studimin e publikuar nga fondacioni “Metamorfozis”

Shkup, 16.02.2017. - Në konferencën e 12-të ndërkombëtare, e-Shoqëri.mk, që u mbajt më 31 janar 2017, në Shkup...

Më shumë...  
Agjencia shqiptoi masën – vërejtje ndaj TV Sitel 3

Shkup,15.02.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele gjatë mbikëqyrjes së jashtëzakonshme programore të realizuar me detyrë zyrtare...

Më shumë...  
Formularët për obligimet e realizuara, të përcaktuara në leje si dhe për veprat e emetuara audiovizuele evropiane në vitin 2016

Shkup,14.02.2017. - Radiodifuzerët në pajtim me dispozitat e nenit 15 paragrafi 5 nga Ligji për mediume, kanë obligim që...

Më shumë...  
Agjencia realizoi mbikëqyrje programore ndaj Radiotelevizionit të Maqedonisë (RTM) dhe TV Sitel 3

Shkup,13.02.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikqyrje të rregullt programore ndaj punës së...

Më shumë...  
Prezantohen rezultatet e Hulumtimit të arsimimit mediatik te popullata e rritur në RM

DSC trajcevskiShkup, 07.02.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot i prezantoi rezultatet e Hulumtimit të arsimimit mediatik...

Më shumë...  
Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin e TV stacioneve në shikueshmërinë e përgjithshme – raporti vjetor për vitin 2016

Shkup, 17.01.2017 - Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin e TV stacioneve në shikueshmërinë e përgjithshme të cilat emetojnë program...

Më shumë...  
Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin e TV stacioneve në shikueshmërinë e përgjithshme, për tremujorin e katërt të vitit 2016

Shkup, 16.01.2017- Për nevojat e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele është përpiluar një hulumtim lidhur me shtrirjen e radiostacioneve...

Më shumë...  
Të ndërpriten sulmet ndaj gazetarëve

Shkup,16.01.2017. - Televizioni Star e njoftoi Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, se raportuesja e televizionit...

Më shumë...  
Raport për zbatimin e konceptit programor nga ana e radiodifuzerëve në vitin 2015

Shkup, 30.12.2016. - Agjencia për shërbime mediaitke audio dhe audiovizuele përpiloi Raport për zbatimin e konceptit programor nga ana e...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 4 nga 50

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski