header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Осуда за нападот врз новинарската екипа на ТВ 24 Вести

Скопје, 11.03.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро го осудува вчерашниот напад врз новинарската екипа...

Повеќе...  
Известување од Основното јавно обвинителство во врска со барањето за постапување против ТВ Сител за поттикнување и ширење дискриминација, нетрпеливост и омраза

Скопје, 03.03.2017г. – Основното јавно обвинителство достави известување до Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
Соопштение за јавност

Скопје, 03.03.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот вербален напад врз новинарот Борјан Јовановски...

Повеќе...  
ОСУДА ЗА НАПАДОТ ВРЗ НОВИНАРСКАТА ЕКИПА НА ПОРТАЛОТ А1.он

Скопје, 01.03.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро го осудува вчерашниот напад врз новинарската екипа...

Повеќе...  
Реакција за студија издадена од фондацијата „Метаморфозис“

Скопје, 16.02.2017г. – На 12-та меѓународна конференција е-Општество.мк, одржана на 31 јануари 2017 година, во Скопје...

Повеќе...  
Изречена мерка - опомена на ТВ Сител 3

Скопје, 15.02.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при вонреден програмски надзор реализиран по службена должност врз работата на... 

Повеќе...  
Обрасци за спроведените обврски утврдени во дозволата и за емитуваните европски аудиовизуелни дела во 2016г.

Скопје, 14.02.2017г. - Радиодифузерите согласно одредбите од член 15 став 5 од Законот за медиуми, имаат обврска најдоцна до 31 март 2017 година, до Агенцијата...

Повеќе...  
Извршен програмски надзор врз Македонска Радиотелевизија Скопје (МРТ) и ТВ Сител 3

Скопје, 13.02.2017г. -  Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен програмски надзор врз работата на... 

Повеќе...  
Презентирани резултатите од Истражувањето на медиумската писменост кај возрасната популација во РМ

Скопје, 07.02.2017г. DSC trajcevski– Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес ги презентираше резултатите од Истражувањето на медиумската писменост...

Повеќе...  
Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станиците - годишен извештај за 2016г.

Скопје, 17.01.2017г. - Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици што...

Повеќе...  
Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станиците за четвртиот квартал од 2016г.

Скопје, 16.01.2017г. - За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е изработено истражување за досегот на радиостаниците...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 5 од 52

izborimk

STRATEGIJA 2018 2022

MK Inforaci od javen karakter 3

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak