Picking out the Tennessee Titans' controlling owner is very easy at training camp. Look for the woman wearing the red ball cap.Amy Adams Strunk, who took Derrick Henry Jerseys over the NFL franchise her father founded in 1960, spent time Tuesday signing autographs and posing for photos. Eddie George Jerseys Becoming comfortable as the face of Tennessee ownership took some time for a woman who calls herself a country girl at heart. Fans were demanding to know more about her before trusting the Titans with their hard-earned cash."It was daunting in the beginning," Strunk said. Kendall Wright Jerseys "There was a lot to do, a lot to fix. We had to get the team going in the right direction again, so I laid low for a while. I guess you could say I'm out now."Bud Adams Delanie Walker Jerseys died in October 2013 at the age of 90 , leaving the Titans to his family. Marcus Mariota Jerseys Tommy Smith, married to Strunk's sister Susie, was named Titans' president and chief executive officer later that same month. But Smith fired coach Mike Munchak after a 7-9 season in 2013 and hired Ken Whisenhunt, who went 2-14 in his first year on the job in 2014.Smith retired as team president in March 2015, and after growing up watching her father conduct football business at the breakfast table, Strunk took over as controlling owner and as co-chair of the board of directors with her sister. She also owns a farm and oil and gas company in Texas."I didn't see myself ever in this position," Strunk said. "I just had my opinions, kept them to myself as a smart daughter does at times. I don't want to say you learn by osmosis. That's silly. But being around this your entire life, this just wasn't like a new thing to me."Strunk watched as the Titans drafted Marcus Mariota at No. 2 overall only to stumble to a 1-6 start. After the Titans gave up seven sacks in Houston where this franchise spent so many decades, Strunk fired Whisenhunt on Nov. 3 and made tight ends coach Mike Mularkey interim coach.When the season ended, Strunk interviewed Mularkey along with three other candidates. She then decided to keep Mularkey two days after hiring Tennessee native Jon Robinson as a first-time general manager.

header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Mendimi i Komisionit për mbrojtje nga diskriminimi në aspekt të parashtresës së TV Sitel

Shkup, 19.05.2017. - Komisioni për mbrojtje nga diskriminimi në Republikën e Maqedonisë dorëzoi deri te Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele...

Më shumë...  
Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme të TV stacioneve, janar-prill 2017

Shkup,16.05.2017. - Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme...

Më shumë...  
Mbikëqyrje e jashtëzakonshme e punës së TV 24 VESTI – parimet për realizimin e veprimtarisë

Shkup,16.05.2017. -  Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele pas parashtresës së marrë, realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme të punës së SHTR 24 VESTI...

Më shumë...  
Filloi përgatitja e Strategjisë për zhvillimin e veprimtarisë audio dhe audiovizuele 2018-2022

Slika 1 15.05.2017Shkup, 15.05.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot shënoi edhe fillimin zyrtar të përgatitjes së Strategjisë...

Më shumë...  
Mbikëqyrje e jashtëzakonshme ndaj TV NOVA – parimet për realizimin e veprimtarisë

Shkup, 05.05.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme të programit të Shoqërisë tregtare të radiodifuzionit...

Më shumë...  
Shkresë deri te Këshilli programor i RTM-së

Shkup, 03.05.2017. - Agjencia e ftoi Këshillin programor të RTM-së që ta rishqyrtojë informimin e shërbimit publik...

Më shumë...  
Siguri për ekipet e gazetarëve, ndërsa ata të informojnë në mënyrë profesionale

Shkup, 28.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, ashpër e dënon dhunën ndaj gazetarëve dhe ekipeve të gazetarëve, gjatë ndodhive të djeshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë...

Më shumë...  
U promovua Rrjeti për arsimim mediatik në Republikën e Maqedonisë

Slika 2 27.04.2017Shkup, 27.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, sot, solemnisht e promovoi Rrjetin për arsimim mediatik në Republikën e Maqedonisë, qëllimi i së cilës është avancimi i bashkëpunimit ndërmjet faktorëve të ndryshëm në shoqërinë e Maqedonisë...

Më shumë...  
Njoftim lidhur me hapjen publike të paraqitjeve për pjesëmarrje të konkursit publik

Shkup, 11.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në takim e 1-rë të mbajtur më datë 05.01.2017, solli Vendim për shpalljen e konkursit publik...

Më shumë...  
Radiodifuzerët t’i përmbahen parimeve profesionale për realizimin e veprimtarisë së tyre

Shkup, 10.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e përkrah reagimin e Këshillit të Etikës në mediume dhe...

Më shumë...  
Gazetarë nga disa medie evropiane e vizituan Agjencinë

Slika od sala Poseta na novinariShkup, 04.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot ishte nikoqir i gazetarëve nga disa medie evropiane, në mesin e të cilave...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 6 nga 54

izborial

takim i trete publik 2017

STRATEGJIA AL 2018 2022

AL Inforaci od javen karakter 3

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski