header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Поднесени барања за поведување прекршочни постапки против 8 телевизии и 2 радио станици

Скопје, 11.12.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги врз основа на Предлозите за постапување од Привремената комисија...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Сонце, ТВ Нова, ТВ Едо, ТВ 21, ХДТВ Канал Плус и Радио Канал 77

Скопје, 11.12.2016г. – Привремената комисија за следење на медиумското претставување врз основа на писмените извештаи од извршен мониторинг...

Повеќе...  
Извршен контролен административен надзор врз ТРД БИ-КИ-АЛ Битола

Скопје, 10.12.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги спроведе контролен надзор врз ТРД БИ-КИ-АЛ Битола...

Повеќе...  
Поведени прекршочни постапки против ТВ Нова, ТВ Сител, ТВ МТМ, К Три Телевизија и ЕФ-ЕМ 90.3 Спортско радио

Скопје, 09.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по поднесените Предлози за постапување од Привремената комисија за...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Шења и ТВ Едо

Скопје, 09.12.2016г. - Врз основа на писмените извештаи од извршениот мониторинг на изборното медиумско претставување на ТВ Едо ДООЕЛ с.Љубин, Сарај...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Нова, ТВ Арт, ХДТВ Канал Плус, Радио Антена 5 и Радио Слободна Македонија

Скопје, 09.12.2016г. - Врз основа на писмените извештаи од извршен мониторинг на изборното медиумско претставување на Телевизија Нова ДООЕЛ Скопје...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за Извештаите од мониторингот над изборното медиумско претставување на 22 програмски сервиси за период од 21 до 30 ноември 2016 година

Скопје, 09.12.2016г. - Врз основа на писмените извештаи од извршен мониторинг на изборното медиумско претставување на 22 програмски сервиси...

Повеќе...  
Мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Едо и ТВ Шења

Скопје, 08.12.2016г. - При мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Едо ДООЕЛ с.Љубин, Сарај и ТВ Шења ДООЕЛ Скопје...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Нова, ТВ МТМ, К Три Телевизија и ЕФ-ЕМ 90.3 Спортско радио

Скопје, 08.12.2016г. - Привремената комисија за следење на медиумското претставување врз основа на писмени извештаи од мониторинг над изборното...

Повеќе...  
Извршен мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, ТВ Арт, ХДТВ Канал Плус, Радио Антена 5 и Радио Слободна Македонија

Скопје, 07.12.2016г. – Агенцијата при мониторинг над изборното медиумско претставување на Телевизија Нова ДООЕЛ Скопје, ТВ Арт, ХДТВ Канал Плус...

Повеќе...  
Да не се попречува работата на новинарските екипи

Скопје, 07.12.2016 година – Телевизија Нова, на 5-ти и 6-ти декември 2016 година, ја извести Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 7 од 50

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak