Picking out the Tennessee Titans' controlling owner is very easy at training camp. Look for the woman wearing the red ball cap.Amy Adams Strunk, who took Derrick Henry Jerseys over the NFL franchise her father founded in 1960, spent time Tuesday signing autographs and posing for photos. Eddie George Jerseys Becoming comfortable as the face of Tennessee ownership took some time for a woman who calls herself a country girl at heart. Fans were demanding to know more about her before trusting the Titans with their hard-earned cash."It was daunting in the beginning," Strunk said. Kendall Wright Jerseys "There was a lot to do, a lot to fix. We had to get the team going in the right direction again, so I laid low for a while. I guess you could say I'm out now."Bud Adams Delanie Walker Jerseys died in October 2013 at the age of 90 , leaving the Titans to his family. Marcus Mariota Jerseys Tommy Smith, married to Strunk's sister Susie, was named Titans' president and chief executive officer later that same month. But Smith fired coach Mike Munchak after a 7-9 season in 2013 and hired Ken Whisenhunt, who went 2-14 in his first year on the job in 2014.Smith retired as team president in March 2015, and after growing up watching her father conduct football business at the breakfast table, Strunk took over as controlling owner and as co-chair of the board of directors with her sister. She also owns a farm and oil and gas company in Texas."I didn't see myself ever in this position," Strunk said. "I just had my opinions, kept them to myself as a smart daughter does at times. I don't want to say you learn by osmosis. That's silly. But being around this your entire life, this just wasn't like a new thing to me."Strunk watched as the Titans drafted Marcus Mariota at No. 2 overall only to stumble to a 1-6 start. After the Titans gave up seven sacks in Houston where this franchise spent so many decades, Strunk fired Whisenhunt on Nov. 3 and made tight ends coach Mike Mularkey interim coach.When the season ended, Strunk interviewed Mularkey along with three other candidates. She then decided to keep Mularkey two days after hiring Tennessee native Jon Robinson as a first-time general manager.

header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin e TV stacioneve në shikueshmërinë e përgjithshme – raporti vjetor për vitin 2016

Shkup, 17.01.2017 - Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin e TV stacioneve në shikueshmërinë e përgjithshme të cilat emetojnë program...

Më shumë...  
Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin e TV stacioneve në shikueshmërinë e përgjithshme, për tremujorin e katërt të vitit 2016

Shkup, 16.01.2017- Për nevojat e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele është përpiluar një hulumtim lidhur me shtrirjen e radiostacioneve...

Më shumë...  
Të ndërpriten sulmet ndaj gazetarëve

Shkup,16.01.2017. - Televizioni Star e njoftoi Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, se raportuesja e televizionit...

Më shumë...  
Raport për zbatimin e konceptit programor nga ana e radiodifuzerëve në vitin 2015

Shkup, 30.12.2016. - Agjencia për shërbime mediaitke audio dhe audiovizuele përpiloi Raport për zbatimin e konceptit programor nga ana e...

Më shumë...  
Agjencia realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme ndaj TV Sitel

Shkup, 30.12.2016 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme ndaj TV Sitel SHPKNJP Shkup...

Më shumë...  
Agjencia shqiptoi masën e vërejtjes ndaj RAM1, RAM2, TV Moris Ohër dhe TV Nova Gjevgjeli

Shkup, 30.12.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele pas mbikëqyrjeve të realizuara dhe shkeljeve që janë konstatuar, shqiptoi vendime për masën e vërejtjes...

Më shumë...  
Raport nga mbikëqyrja e prezantimit mediatik zgjedhor gjatë fushatës zgjedhore të radiodifuzerëve në nivel rajonal dhe lokal

Shkup, 30.12.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele përpiloi Raportin e mbikëqyrjes...

Më shumë...  
Agjencia realizoi takimin e katërt publik për vitin 2016

Shkup, 30.12.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, dje e mbajti takimin e fundit publik për vitin 2016....

Më shumë...  
Hulumtimi i arsimimit mediatik te popullata e rritur në Republikën e Maqedonisë

Shkup, 30.12.2016. - Për nevojat e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele është përpiluar...

Më shumë...  
Vendim për pushim të mandatit të Komisionit të përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik.

Shkup, 28.12.2016. - Drejtori i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në bazë të Kodit zgjedhor dhe Konkluzionit të Komisionit shtetëror zgjedhor...

Më shumë...  
Nga sonte në mesnatë fillon heshtja zgjedhore

Shkup, 23.12.2016. - Në bazë të Aktvendimit të KSHZ për përsëritje të votimit në vendvotimin nr. 2011, në komunën e Tearcës, më 25 dhjetor 2016...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 8 nga 54

izborial

takim i trete publik 2017

STRATEGJIA AL 2018 2022

AL Inforaci od javen karakter 3

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski