header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Предлози од Привремената комисија за ТВ Нова, ТВ Алсат-М и Радио Канал 77

Скопје, 29.11.2016г. - Привремената комисија за следење на медиумското претставување врз основа на писмените извештаи од спроведен мониторинг...

Повеќе...  
Мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, Наша ТВ, ТВ Дуе Гостивар и Сити радио

Скопје, 29.11.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при вршење мониторинг над изборното медиумско претставување на Трговското...

Повеќе...  
Поведени прекршочни постапки против ТВ 24 Вести, ТВ Нова, ТВ Алфа и ТВ Сител

Скопје, 28.11.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по поднесените Предлози за постапување од Привремената комисија за следење на медиумското...

Повеќе...  
Надзор над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, ТВ Алсат-М и РА Канал 77

Скопје, 27.11.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при вршење мониторинг над изборното медиумско претставување...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за изрекување мерка-опомена на ТВ Нова, ТВ 24 Вести и ТВ Алфа

Скопје, 27.11.2016г. – Привремената комисија за следење на медиумското претставување врз основа на писмените извештаи од спроведен мониторинг на...

Повеќе...  
Извештаи од мониторинг на изборното медиумско претставување на 18 програмски сервиси за период од 11 до 20 ноември 2016 година

Скопје, 26.11.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши мониторинг на изборното медиумско претставување врз 18 програмски сервиси...

Повеќе...  
Агенцијата го осудува нападот врз екипата на МРТ

Скопје, 26.11.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува нападот врз новинарската екипа на информативната програма...

Повеќе...  
Мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, ТВ 24 Вести и ТВ Алфа

Скопје, 25.11.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при мониторинг на изборното медиумско претставување на радиодифузерите...

Повеќе...  
Надзор над изборното медиумско претставување на ТВ 24 Вести

Скопје, 24.11.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при вршење надзор над изборното медиумско претставување...

Повеќе...  
Извршен редовен административен надзор врз 134 радиодифузери коишто емитуваат ТВ и радио програма

Скопје, 24.11.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши редовен административен надзор врз работата на сите 134 радиодифузери коишто емитуваат телевизиска или радио програма...

Повеќе...  
Одговор на Агенцијата на допис од Привремената комисија за наводна појава на нерегистрирани прекршоци по основ на член 75-б

Скопје, 23.11.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги до Привремената комисија за следење на медиумското претставување достави Одговор...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 9 од 50

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak