header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Propozimet e Komisionit të përkohshëm për TV Nova, TV Alsat-M dhe Radio Kanal 77

Shkup, 29.11.2016. - Komisioni i përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik zgjedhor në bazë të raporteve të shkruara nga monitorimi i realizuar i prezantimit mediatik...

Më shumë...  
Monitorimi i prezantimit mediatik zgjedhor në TV Nova, Nasha TV, TV Due Gostivar dhe Siti radio

Shkup, 29.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele gjatë realizimit të monitorimit të prezantimit mediatik zgjedhor të Shoqërisë tregtare të radiodifuzionit...

Më shumë...  
Agjencia inicioi procedura për kundërvajtje ndaj TV 24 Vesti, TV Nova, TV Alfa dhe TV Sitel

Shkup, 28.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele pas parashtrimit të Propozimeve për veprim nga ana e Komisionit të përkohshëm për përcjellje të prezantimit mediatik...

Më shumë...  
Mbikëqyrja e prezantimit mediatik zgjedhor në TV Nova, TV Alsat-M dhe RA Kanal 77

Shkup, 27.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele gjatë realizimit të monitorimit të prezantimit mediatik zgjedhor...

Më shumë...  
Propozimet e Komisionit të përkohshëm për shqiptimin e masës së vërejtjes ndaj TV Nova, TV 24 Vesti dhe TV Alfa

Shkup, 27.11.2016. - Komisioni i përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik në bazë të raporteve të shkruara nga monitorimi i realizuar...

Më shumë...  
Raportet e monitorimit të prezantimit mediatik zgjedhor të 18 shërbimeve programore për periudhën nga data 11 e deri më 20 nëntor 2016

Shkup, 26.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi monitorim të prezantimit mediatik zgjedhor ndaj 18 shërbimeve programore...

Më shumë...  
Agjencia e dënon sulmin ndaj ekipit të RTM

Shkup, 26.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon sulmin ndaj ekipit të gazetarëve të programit informativ të...

Më shumë...  
Monitorimi i prezantimit mediatik zgjedhor në TV Nova, TV 24 Vesti dhe TV Alfa

Shkup, 25.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele gjatë realizimit të mbikëqyrjes së prezantimit mediatik zgjedhor te radiodifuzerët...

Më shumë...  
Mbikëqyrja e prezantimit mediatik zgjedhor në TV 24 Vesti

Shkup, 24.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele gjatë realizimit të mbikëqyrjes së prezantimit mediatik zgjedhor...

Më shumë...  
Agjencia realizoi mbikëqyrje të rregullt administrative ndaj 134 radiodifuzerëve që transmetojnë program të radios dhe televizionit

Shkup, 24.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje të rregullt administrative ndaj punës së 134 radiodifuzerëve që transmetojnë program të radios dhe televizionit...

Më shumë...  
Përgjigja e Agjencisë ndaj shkresës së Komisionit të përkohshëm për gjoja, paraqitjes së shkeljeve të paevidentuara në bazë të nenit 75-b

Shkup, 23.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, dorëzoi një përgjigje deri te...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 9 nga 50

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski