header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Предлог на Привремената комисија за повлекување на Барањето за поведување прекршочна постапка против Алфа ТВ ДООЕЛ Скопје

Скопје, 29.11.2016г. - Привремената комисија за следење на медиумското претставување до Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за 18-те извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување за период од 11 до 20 ноември 2016 година

Скопје, 29.11.2016г. - Врз основа на писмените извештаи од извршен мониторинг на изборното медиумско претставување врз 18 програмски сервиси...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Нова, ТВ Алсат-М и Радио Канал 77

Скопје, 29.11.2016г. - Привремената комисија за следење на медиумското претставување врз основа на писмените извештаи од спроведен мониторинг...

Повеќе...  
Мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, Наша ТВ, ТВ Дуе Гостивар и Сити радио

Скопје, 29.11.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при вршење мониторинг над изборното медиумско претставување на Трговското...

Повеќе...  
Поведени прекршочни постапки против ТВ 24 Вести, ТВ Нова, ТВ Алфа и ТВ Сител

Скопје, 28.11.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по поднесените Предлози за постапување од Привремената комисија за следење на медиумското...

Повеќе...  
Надзор над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, ТВ Алсат-М и РА Канал 77

Скопје, 27.11.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при вршење мониторинг над изборното медиумско претставување...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за изрекување мерка-опомена на ТВ Нова, ТВ 24 Вести и ТВ Алфа

Скопје, 27.11.2016г. – Привремената комисија за следење на медиумското претставување врз основа на писмените извештаи од спроведен мониторинг на...

Повеќе...  
Извештаи од мониторинг на изборното медиумско претставување на 18 програмски сервиси за период од 11 до 20 ноември 2016 година

Скопје, 26.11.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши мониторинг на изборното медиумско претставување врз 18 програмски сервиси...

Повеќе...  
Агенцијата го осудува нападот врз екипата на МРТ

Скопје, 26.11.2016г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува нападот врз новинарската екипа на информативната програма...

Повеќе...  
Мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, ТВ 24 Вести и ТВ Алфа

Скопје, 25.11.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при мониторинг на изборното медиумско претставување на радиодифузерите...

Повеќе...  
Надзор над изборното медиумско претставување на ТВ 24 Вести

Скопје, 24.11.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги при вршење надзор над изборното медиумско претставување...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 10 од 52

izborimk

STRATEGIJA 2018 2022

MK Inforaci od javen karakter 3

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak