header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Propozimet e Komisionit të përkohshëm lidhur me 18 raportet e monitorimit të prezantimit mediatik zgjedhor për periudhën nga data 1 e deri më 10 nëntor 2016

Shkup, 19.11.2016. - Në bazë të raporteve të shkruara nga monitorimi i realizuar i prezantimit mediatik zgjedhor ndaj 18 shërbimeve programore, për periudhën nga data 1 e deri më 10 nëntor...

Më shumë...  
Monitorimi i prezantimit mediatik zgjedhor i 18 shërbimeve programore për periudhën nga data 1 e deri më 10 nëntor 2016

Shkup, 16.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, realizoi monitorimin e prezantimit mediatik zgjedhor të 18 shërbimeve programore, për periudhën nga data 1 e deri më 10 nëntor të vitit 2016....

Më shumë...  
Agjencia inicioi procedurën për kundërvajtje ndaj TV Alfa

Shkup, 16.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, pas Propozimit të parashtruar nga ana e Komisionit të përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik, inicioi procedurë kundërvajtëse kundër...

Më shumë...  
Hapet debat publik lidhur me Draftet e planeve vjetore për mbikëqyrje si dhe Draftin e programit vjetor të punës së Agjencisë për vitin 2017

Shkup, 16.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e hapi debatin publik lidhur me tekstet e Draftit të programit për punën e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, për vitin 2017...

Më shumë...  
Kumtesë nga Komisioni i përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik

Shkup, 15.11.2016 – Në lidhje me porositë e publikuara të fushatës “Ne vendosim”, Komisioni i përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik...

Më shumë...  
Agjencia realizoi mbikëqyrje programore dhe administrative ndaj katër radiove nacionale

Shkup 14.11.2016 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje të rregullt programore dhe administrative ndaj punës së...

Më shumë...  
Propozimet e Komisionit të përkohshëm lidhur me 18 raportet e monitorimit të prezantimit mediatik zgjedhor për periudhën nga data 22 e deri më 31 tetor 2016

Shkup, 09.11.2016. - Komisioni i përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik në bazë të raporteve të shkruara për monitorimin e realizuar të prezantimit mediatik zgjedhor...

Më shumë...  
Monitorimi i prezantimit mediatik zgjedhor ndaj 18 shërbimeve programore për periudhën nga data 22 e deri më 31 tetor 2016

Shkup, 06.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi monitorimin e prezantimit mediatik zgjedhor ndaj 18 shërbimeve programore...

Më shumë...  
Mbikëqyrje e rregullt programore ndaj Telekomit te Maqedonisë SHA Shkup dhe DIGI PLUS MULTIMEDIA SHPKNJP Shkup

Shkup, 03.11.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje të rregullt programore ndaj Telekomit të Maqedonisë...

Më shumë...  
Agjencia inicioi procedura për kundërvajtje ndaj TV Sitel, TV Nova dhe TV Alfa

Shkup, 31.10.2016. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele pas Propozimeve të parashtruara nga Komisioni i përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik...

Më shumë...  
Propozimet e Komisionit të përkohshëm lidhur me 18 raportet e monitorimit të prezantimit mediatik zgjedhor për periudhën nga data 12 e deri më 21 tetor 2016

Shkup, 31.10.2016. - Komisioni i përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik në bazë të raporteve të shkruara për monitorimin e realizuar...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 10 nga 50

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski