header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Изречени мерки/радиодифузери
PDF
Печати
Е-пошта

Подолу наведените извештаи се од спроведени надзори во последниов тековен месец. Сите досегашни извештаи се наоѓаат во полето Мерки / Надзори на горното мени на веб страницата.

Изречени мерки за месец април 2017 година:

ТРД Б-97 ДООЕЛ Битола

ТРД Џез ФМ ДООЕЛ Скопје

ТРД Телевизија Канал – 21 ДООЕЛ Велес

ТРД МХ – Радиоп Охрид ДООЕЛ

ТРД Плус Форте ДООЕЛ Тетово

ТРД Радио Александар Македонски Кичево ДООЕЛ

ТРД Радио Лав ДООЕЛ Охрид

ТРД Радио Мерак 5 ФМ ДОО Велес

ТРД Радио Пулс ДООЕЛ Неготино

ТРД Радио Валандово ДОО Валандово

ТРД РТВ Дрини ДООЕЛ Струга

РТД Скај Радио Теодор ДООЕЛ – Скопје

Телевизија Макпетрол ДООЕЛ Скопје

БИ-КИ-АЛ Битола

КТВ Кавадарци

Радио Слободна Македонија ДООЕЛ Скопје

Радио БУБА МАРА ДООЕЛ Скопје

Радио ФОРТУНА ДООЕЛ Скопје

СКАЈ РАДИО ДООЕЛ Скопје


Сите изречени мерки и извештаи од спроведени надзори на радијата и телевизиите, можете да ги најдете на следните линкови:

Изречени мерки и извештаи за телевизии 

Изречени мерки и извештаи за радија

 

STRATEGIJA 2018 2022

Izbori 2016

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak