header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Parashtresa
PDF
Shtyp
Shp?rndaje me Post? Elektronike

Për ta parë broshurën "Parashtrimi i parashtresës çka duhet të di" klikoni këtu

Formularin për pashtrimin e parashtresës/reagim mund ta merrni në këtë link dhe të njejtin ta dërgoni në pretstavki@avmu.mk

 

STRATEGJIA AL 2018 2022

AL Inforaci od javen karakter 3

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski