Picking out the Tennessee Titans' controlling owner is very easy at training camp. Look for the woman wearing the red ball cap.Amy Adams Strunk, who took Derrick Henry Jerseys over the NFL franchise her father founded in 1960, spent time Tuesday signing autographs and posing for photos. Eddie George Jerseys Becoming comfortable as the face of Tennessee ownership took some time for a woman who calls herself a country girl at heart. Fans were demanding to know more about her before trusting the Titans with their hard-earned cash."It was daunting in the beginning," Strunk said. Kendall Wright Jerseys "There was a lot to do, a lot to fix. We had to get the team going in the right direction again, so I laid low for a while. I guess you could say I'm out now."Bud Adams Delanie Walker Jerseys died in October 2013 at the age of 90 , leaving the Titans to his family. Marcus Mariota Jerseys Tommy Smith, married to Strunk's sister Susie, was named Titans' president and chief executive officer later that same month. But Smith fired coach Mike Munchak after a 7-9 season in 2013 and hired Ken Whisenhunt, who went 2-14 in his first year on the job in 2014.Smith retired as team president in March 2015, and after growing up watching her father conduct football business at the breakfast table, Strunk took over as controlling owner and as co-chair of the board of directors with her sister. She also owns a farm and oil and gas company in Texas."I didn't see myself ever in this position," Strunk said. "I just had my opinions, kept them to myself as a smart daughter does at times. I don't want to say you learn by osmosis. That's silly. But being around this your entire life, this just wasn't like a new thing to me."Strunk watched as the Titans drafted Marcus Mariota at No. 2 overall only to stumble to a 1-6 start. After the Titans gave up seven sacks in Houston where this franchise spent so many decades, Strunk fired Whisenhunt on Nov. 3 and made tight ends coach Mike Mularkey interim coach.When the season ended, Strunk interviewed Mularkey along with three other candidates. She then decided to keep Mularkey two days after hiring Tennessee native Jon Robinson as a first-time general manager.

header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Slika 2 27.04.2017Shkup, 27.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, sot, solemnisht e promovoi Rrjetin për arsimim mediatik në Republikën e Maqedonisë, qëllimi i së cilës është avancimi i bashkëpunimit ndërmjet faktorëve të ndryshëm në shoqërinë e Maqedonisë që krijojnë dhe zbatojnë politika si dhe realizojnë aktivitete dhe projekte në sferën e arsimimit mediatik.

Rrjeti ka 34 themelues – institucione arsimore, organizata qytetare , mediume dhe institucione shtetërore, në mesin e të cilave janë edhe dy ministri – Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Rrjeti është i hapur edhe për anëtarët e rinj, të cilët mund të anëtarësohen duke plotësuar dhe dorëzuar Fletëparaqitje.

Duke folur për arsyet e formimit të Rrjetit, drejtori i Agjencisë d-r Zoran Trajçevski, theksoi se duke përcjellë iniciativat e deritanishme është konstatuar se subjektet e përfshira jo rrallë herë flasin për nevojën e forcimit të bashkëpunimit për të arritur rezultate më të mira, vetë qëndrueshmëri të projekteve që janë zbatuar deri më tani si dhe një vazhdimësi të aktiviteteve.

Përkrahje për formimin e Rrjetit të arsimimit mediatik në Republikën e Maqedonisë, shprehu edhe ambasadori i Delegacionit të Bashkimit Evropian, z.Samuel Zhbogar, i cili potencoi se arsimimi mediatik ka rëndësi të veçantë për një demokraci të shëndoshë si dhe për liritë dheSlika1 27.04.2017способност да  pluralizmin mediatik, si dhe se arsimimi mediatik është ndërthurur me zhvillimin e mendimit kritik të qytetarëve dhe aftësisë së tyre për të qenë në rrjedhë me ndryshimet teknologjike si dhe ato brenda shoqërisë. Obligimet e të gjithë faktorëve që kanë aderuar në Rrjet, janë definuar me një akt të veçantë për formimin e Rrjetit. Informatat për aktivitete dhe risitë do të publikohen në buletine tremujore të cilat do të distribuohen në formë elektronike, si dhe përmes ueb faqes, kushtuar arsimimit mediatik dhe përmes rrjeteve sociale. Rrjeti do të insistojë që të jetë aktiv edhe në nivel ndërkombëtar, kurse sipas mundësisë, risitë do të publikohen edhe në edicionet e organizatave ndërkombëtare.

Në këtë ngjarje u paralajmërua edhe projekti i parë i Rrjetit, i cili është në rrjedhë dhe do të përfshijë përgatitjen e një DVD me materiale dhe informata për arsimimin mediatik, të dedikuar për shkollat fillore në Republikën e Maqedonisë. Materialet për DVD-në janë siguruar nga më shumë anëtare të Rrjetit, kurse distribucioni i tyre nëpër shkolla do të pasojë pas marrjes së pëlqimit nga ana e Byrosë për zhvillimin e arsimit dhe Ministrisë së Arsimit. Në ndërkohë, Agjencia shtypi një fletushkë me informata për arsimimin mediatik, që do të distribuohet së bashku me DVD-në, ndërsa do të shpërndahet edhe deri te opinioni më i gjerë si një prej aktiviteteve të Agjencisë për ngritjen e vetëdijes së qytetarëve lidhur me rëndësinë e arsimimit mediatik.

 

 

 

izborial

takim i trete publik 2017

STRATEGJIA AL 2018 2022

AL Inforaci od javen karakter 3

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski