header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Скопје, 03.05.2017г. - Агенцијата го повика Програмскиот совет на МРТ да го преразгледа известувањето на јавниот сервис, во врска со случувањата во Собранието на РМ од 27 април 2017 година.

Дописот кој Агенцијата го достави до Програмскиот совет на МРТ е достапен на следниот линк.