header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Мислење од Комисијата за заштита од дискриминација во однос на претставка за ТВ Сител
PDF
Печати
Е-пошта

Скопје, 19.05.2017г. – Комисијата за заштита од дискриминација на Република Македонија до Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, достави Допис - мислење со кое не се утврдува дискриминација по основ на етничка припадност и/или возраст, во случајот кој Агенцијата го иницираше против ТРД Сител ДООЕЛ Скопје.

Дописот од Комисијата за заштита од дискриминација на РМ може да се погледне на следниот линк

 

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak