header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Deklaratë për opinion
PDF
Shtyp
Shp?rndaje me Post? Elektronike

Shkup, 23.05.2017. - Televizioni rajonal Telekanal A1 nga Strumica, e njoftoi Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele se gjatë vitit të fundit ballafaqohet me ngjarje kërcënuese në mesin e të cilave është edhe një letër me përmbajtje kërcënuese. Për këtë, Televizioni e ka njoftuar edhe SPB Strumicë.

Agjencia edhe në këtë rast, e përsërit qëndrimin e vet parimor se asnjë medium nuk guxon të pengohet gjatë punës së tyre, respektivisht, duhet t’u mundësohen kushtet e nevojshme për të realizuar funksionin e vet.

 

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski