header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

UBT Agencija 2Shkup,07.06.2017. Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot ishte nikoqire i studentëve nga Universiteti për biznes dhe teknologji – UBT nga Prishtina, Republika e Kosovës.

Gjatë vizitës, studentët kishin mundësi që të njihen me punën e përditshme praktike të Agjencisë, kompetencat e saja si dhe mënyrën e funksionimit të Këshillit të Agjencisë. Studentët treguan një interes të veçantë dhe shprehën kënaqësinë e tyre nga informatat e fituara lidhur me rregullimin mediatik dhe për punën e industrisë mediatike në Republikën e Maqedonisë.

Agjencia edhe më tutje mbetet e hapur për bashkëpunim me të gjitha universitetet dhe shkollat që kanë interes për shkëmbimin e përvojave të mediumeve dhe rregullimit mediatik.   

 

 

 

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski