header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Shkup, 08.06.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon sulmin e djeshëm të ekipit të gazetarëve të TV 24 Vesti, që ndodhi në qendrën e Shtipit.

Agjencia edhe për të gjitha sulmet e mëhershme të punëtorëve mediatik ka reaguar gjithmonë, sepse siguria e profesionistëve mediatik asnjë herë nuk guxon që të cenohet. Agjencia përsëri apelon që të mos pengohet puna e mediumeve dhe punëtorëve mediatik dhe ata të lihen që të kryejnë me dinjitet obligimet e tyre profesionale.

 

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski