Picking out the Tennessee Titans' controlling owner is very easy at training camp. Look for the woman wearing the red ball cap.Amy Adams Strunk, who took Derrick Henry Jerseys over the NFL franchise her father founded in 1960, spent time Tuesday signing autographs and posing for photos. Eddie George Jerseys Becoming comfortable as the face of Tennessee ownership took some time for a woman who calls herself a country girl at heart. Fans were demanding to know more about her before trusting the Titans with their hard-earned cash."It was daunting in the beginning," Strunk said. Kendall Wright Jerseys "There was a lot to do, a lot to fix. We had to get the team going in the right direction again, so I laid low for a while. I guess you could say I'm out now."Bud Adams Delanie Walker Jerseys died in October 2013 at the age of 90 , leaving the Titans to his family. Marcus Mariota Jerseys Tommy Smith, married to Strunk's sister Susie, was named Titans' president and chief executive officer later that same month. But Smith fired coach Mike Munchak after a 7-9 season in 2013 and hired Ken Whisenhunt, who went 2-14 in his first year on the job in 2014.Smith retired as team president in March 2015, and after growing up watching her father conduct football business at the breakfast table, Strunk took over as controlling owner and as co-chair of the board of directors with her sister. She also owns a farm and oil and gas company in Texas."I didn't see myself ever in this position," Strunk said. "I just had my opinions, kept them to myself as a smart daughter does at times. I don't want to say you learn by osmosis. That's silly. But being around this your entire life, this just wasn't like a new thing to me."Strunk watched as the Titans drafted Marcus Mariota at No. 2 overall only to stumble to a 1-6 start. After the Titans gave up seven sacks in Houston where this franchise spent so many decades, Strunk fired Whisenhunt on Nov. 3 and made tight ends coach Mike Mularkey interim coach.When the season ended, Strunk interviewed Mularkey along with three other candidates. She then decided to keep Mularkey two days after hiring Tennessee native Jon Robinson as a first-time general manager.

header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

07.07.2017 Memorandum za sorabotkaShkup, 07.07.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dhe Fakulteti Juridik “Justiniani i Parë”, më datë 07.07.2017 nënshkruan Memorandum bashkëpunimi me qwllim tw thellimit tw bashkëpunimit e qw sot w shwrbejw për shkëmbimin e përvojave, njëkohësisht duke e konfirmuar përpjekjen e përbashkët dhe interesin për avancimin e veprimtarisë së lartë arsimore, shkencore-hulumtuese si dhe atë aplikative

Me memorandumin u rregullua bashkëpunimi në mes të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dhe Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë” nga Shkupi në lidhje me shkëmbimin e përvojave, diturive, edukimit dhe përsosjes së kuadrove nga sferat ku kanë kuadro dhe interesa tjera potencial këto dy institucione, me ç’rast u rregullua çështja e bashkëpunimit në sferën e edukimit dhe trajnimeve, kontributit për publikimin e punimeve profesionale dhe shkencore, dhënies së ndihmës nga ekspertët për përpilimin e projekteve, analizave dhe propozimeve të caktuara, por edhe forma tjera të shkëmbimit të përvojave dhe njohurive në drejtim të hulumtimit dhe zhvillimit të interesit të përbashkët.

Të dy institucionet do të bashkëpunojnë për përpilimin e projekteve të përbashkëta hulumtuese dhe do të japin përkrahje të ndërsjellë në organizimin e seminareve, tubimeve shkencore, tryezave të rrumbullakëta dhe ngjarjeve tjera me interes të përbashkët. Ky bashkëpunim për të punësuarit e Agjencisë do të jetë edhe një mundësi për trajnimin dhe përsosjen e tyre profesionale, por gjithashtu në drejtim të realizimit të procesit edukativ-arsimor të fakultetit, të punësuarit e Agjencisë me ftesë të fakultetit do të kenë mundësinë për të mbajtur ligjërata para studentëve të Fakultetit Juridik "Justiniani i Parë" Për studentët e fakultetit hapet një mundësi shtesë për realizimin e mësimit praktik në Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.

 

 

izborial

STRATEGJIA AL 2018 2022

AL Inforaci od javen karakter 3

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski