Picking out the Tennessee Titans' controlling owner is very easy at training camp. Look for the woman wearing the red ball cap.Amy Adams Strunk, who took Derrick Henry Jerseys over the NFL franchise her father founded in 1960, spent time Tuesday signing autographs and posing for photos. Eddie George Jerseys Becoming comfortable as the face of Tennessee ownership took some time for a woman who calls herself a country girl at heart. Fans were demanding to know more about her before trusting the Titans with their hard-earned cash."It was daunting in the beginning," Strunk said. Kendall Wright Jerseys "There was a lot to do, a lot to fix. We had to get the team going in the right direction again, so I laid low for a while. I guess you could say I'm out now."Bud Adams Delanie Walker Jerseys died in October 2013 at the age of 90 , leaving the Titans to his family. Marcus Mariota Jerseys Tommy Smith, married to Strunk's sister Susie, was named Titans' president and chief executive officer later that same month. But Smith fired coach Mike Munchak after a 7-9 season in 2013 and hired Ken Whisenhunt, who went 2-14 in his first year on the job in 2014.Smith retired as team president in March 2015, and after growing up watching her father conduct football business at the breakfast table, Strunk took over as controlling owner and as co-chair of the board of directors with her sister. She also owns a farm and oil and gas company in Texas."I didn't see myself ever in this position," Strunk said. "I just had my opinions, kept them to myself as a smart daughter does at times. I don't want to say you learn by osmosis. That's silly. But being around this your entire life, this just wasn't like a new thing to me."Strunk watched as the Titans drafted Marcus Mariota at No. 2 overall only to stumble to a 1-6 start. After the Titans gave up seven sacks in Houston where this franchise spent so many decades, Strunk fired Whisenhunt on Nov. 3 and made tight ends coach Mike Mularkey interim coach.When the season ended, Strunk interviewed Mularkey along with three other candidates. She then decided to keep Mularkey two days after hiring Tennessee native Jon Robinson as a first-time general manager.

header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Mediat Elektronike
RREGULLORE ETJ. AKTE NËNLIGJORE PRË MEDIAT ELEKTRONIKE
PDF
Shtyp
Shp?rndaje me Post? Elektronike

Rregullore:

6.04.2015 - Regullore për teknikat e reja të reklamave (shkarko në pdf)

12.03.2015 - Rregullore për sponzorizim (shkarko në pdf)

12.03.2015 - Rregullore për mënyrën e udhëheqjes së evidencës ditore dhe për kualitetin e incizimeve nga programi i emetuar i radiodifuzerëve (shkarko në pdf)

27.02.2015 - Rregullore për mënyrën e  publikimit e të dhënave për punën e radiodifuzerëve (shkarko në pdf)

12.12.2014 - Rregullore për programet me pjesmarrje shpërblyese dhe për përdorimin e shërbimeve telefonike me vlerë të shtuar (shkarko në pdf)

04.12.2014 - Rregullore për obligimet për emetimin e programit të krijuar burimor, muzikës, programit dokumentar dhe atij artistik (shkarko në pdf)

04.12.2014 - Rregullore për nivelizimin e tonit të përmbajtjes audiovizive (shkarko në pdf)

04.12.2014 - Rregullore për obligimet për emetimin e programit të krijuar burimor, muzikës, programit dokumentar dhe atij artistik (shkarko në pdf)

04.12.2014 - Rregullore për emetimin e veprave evropiane audiovizuele dhe vepra nga producent të pavarur (shkarko në pdf)

21.11.2014- Rregullore për rajonet e emtimit shërbimeve programore të radios dhe televizioneve (shkarko në pdf).

- Pamje e komunave të cilat i mbulojnë rajonët radiodifuzive (shkarko në pdf)

08.05.2015 - Rregullore për kushtet minimale teknike, hapësinore, financiare dhe kadrovike për marrjen e lejes për emetim radio dhe televizion (shkarko në pdf)

21.11.2014- Rregullre për kushtet minimale teknike, hapsinore, finansiare dhe të kuadrit të punës për marrjen e lejes për televizion dhe radio transmetim (shkarko në pdf)

21.11.2014- Rregullore për zonën e transmetimit të televizioneve dhe radio serviseve programore (shkarko në  pdf)

21.11.2014- Rregullore për mbrojtjen e personave të mitur (shkarko në pdf)

21.11.2014- Rregullore për formatet e shërbimeve programore të radiodifuzerëve (shkarko në pdf)

19.11.2014 - Rregullore për formën dhe përmbajtjen e njoftimit për ndryshimin e strukturës së pronarëve (shkarko në pdf)

PLANE:

17.02.2015 - Planin për dedikimin dhe shpërndarjen e kapaciteteve të multiplaksit digjital teresterial të operatorit të rrjetit të komunikimit publik elektronik që ka për obligim emetimin e shërbimeve programore të radiodifuzerëve mund ta merrni këtu.

UDHËZIME:

12.03.2015 - Doracak për të drejtën e informimit të shkurtër për ngjarje të cilat janë me të drejta eksluzive për emetim (shkarko në .pdf

30.12.2014 - Doracak për zbatimin e dispozitave për plasimin e prodhimeve (shkarko në pdf)

27.12.2014 - Doracak për mënyrën e matjes së shikueshmërisë dhe ndëgjueshmërisë të programeve, respektivisht serviset programore të rediudifuzerëve në republikën e Maqedonisë (shkarko pdf ) 

19.11.2014 - Doracak për mënyrën e klasifikimit të llojeve audiovizuele dhe audio programe (shkarko në .pdf)

 Paramarveshje:

- Paramarveshje për emetimin/bartjen e serviseve programore TV/RA nëpërmjet operatorit të rrjetit të komunikacionit elektronik publik shkarko këtu.

VENDIME:

12.03.2015 - Vendim për përcaktimin e listës së ngjarjeve me rëndësi të madhe për publikun e Republikës së Maqedonisë (shkarko në pdf)

 

izborial

takim i trete publik 2017

STRATEGJIA AL 2018 2022

AL Inforaci od javen karakter 3

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski