header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

НАСТАНИ
Најава на состанок за Стратегија 2018-2022 година – 15.05.2017г. PDF Печати Е-пошта

Скопје, 11.05.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го започнува процесот на подготовка на Стратегија за периодот 2018 - 2022...

Повеќе...
 
Најава за промоција на Мрежа за медиумска писменост на Република Македонија – 27.04.2017г. PDF Печати Е-пошта

Скопје, 26.04.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги утре 27.04.2017 година (четврток) со почеток во 11 часот, организира...

Повеќе...
 
Првиот јавен состанок Агенцијата го посвети на Изборниот процес во 2016 година PDF Печати Е-пошта

Prv javen sostanok 2017Скопје, 31.03.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги вчера го одржа првиот јавен состанок за 2017 година...

Повеќе...
 
Најава за прв јавен состанок - 30.03.2017г. во живо на youtube каналот на Агенцијата PDF Печати Е-пошта

Скопје, 29.03.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги утре 30.03.2017 година (четврток) со почеток во 12 часот, ќе го одржи првиот јавен состанок...

Повеќе...
 
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 19