header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

NGJARJE
Рајнхард Прибе и неговиот експертски тим во посета на Агенцијата PDF Shtyp Shp?rndaje me Post? Elektronike
There is no translation available for this article..."
Më shumë...
 
Të dhënat për shtrirjen e radiostacioneve si dhe për ndikimin e tyre në shikueshmërinë e përgjithshme të TV stacioneve, për muajt maj dhe qershor 2017 PDF Shtyp Shp?rndaje me Post? Elektronike

Shkup, 14.07.2017 - Të dhënat për shtrirejn e radiostacioneve si dhe për ndikimin në shikueshmërinë e përgjithshme të stacioneve televizive për periudhën maj dhe qershor 2017...

Më shumë...
 
Njoftim lidhur me takimin për Strategjinë 2018-2022 - 15.05.2017 PDF Shtyp Shp?rndaje me Post? Elektronike

Shkup, 11.05.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e fillon procesin e përgatitjes së Strategjisë për periudhën 2018-2022...

Më shumë...
 
Njoftim lidhur me promovimin e Rrjetit për arsimim mediatik në Republikën e Maqedonisë – 27.04.2017 PDF Shtyp Shp?rndaje me Post? Elektronike

Shkup, 26.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, nesër më datë 27.04.2017 (e enjte) me fillim në ora 11:00, organizon eveniment...

Më shumë...
 
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 1 nga 19

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski