header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Мониторинг на изборите 2011
Одржана прес конференција на СРД за резултатите од медиумското покривање на изборите од страна на медиумите на национално ниво за Предвремените парламентарни избори 2011 PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
Прес конференција на СРД за резултатите од медиумското покривање на изборите од страна на медиумите на национално ниво за Предвремените парламентарни избори 2011 PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
Прекршочни против ТВ А1 и ТВ Сител поради нарушување на правилата за покривање на предизборните активности PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД изрече мерки за медиумите што го прекршија молкот на денот на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
Нови санкции против прекршителите на изборниот молк и на одредбите за платено политичко рекламирање PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД изрече казнени мерки против радиодифузерите кои ги прекршиле законските одредби за медиумското покривање на предизборните активности PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
Претставени резултатите од мониторингот на медиумското покривање за првите десет дена од кампањата за Предвремените парламентарни избори PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
Прес конференција на СРД за резултатите од мониторингот на медиумското покривање за првите десет дена од кампањата за Предвремените парламентарни избори 2011 PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
Прес конференција на СРД за резултатите од мониторингот на медиумското покривање на предизборните активности PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД ќе поведе прекршочна постапка против ТВ А1 поради кршење на правилата за покривање на предизборните активности PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД им изрече мерки на радиодифузерите што ги прекршија правилата за медиумското покривање на предизборните активности PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД одржа работилница за методологијата за мониторинг на медиумското претставување во изборната кампања PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
На сила стапија правилниците на СРД за медиумското покривање на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД ќе поднесе кривична пријава против ЈП Службен весник PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД ги усвои правилниците за медиумското покривање на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД ги изготви предлог-правилниците за медиумското покривање на изборите и побара мислење од ДИК PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД, ЗНМ, МОСТ и претставници од медумите попрецизно ги дефинираа правните рамки за медиумското покривање на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
ВО СРД се одржа тркалезна маса за правилниците за медиумското покривање на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
СРД ја започна јавната консултација за правилниците за медиумското покривање на предвремените парламентарни избори PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak