header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

СООПШТЕНИЈА ЗА МЕДИУМИ


Отпочна подготовката на Стратегијата за развој на аудио и аудиовизуелната дејност 2018-2022 година PDF Печати Е-пошта

Slika 1 15.05.2017Скопје, 15.05.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес го означи официјалниот почеток на подготовка...

Повеќе...
 
Допис до Програмскиот совет на МРТ PDF Печати Е-пошта

Скопје, 03.05.2017г. - Агенцијата го повика Програмскиот совет на МРТ да го преразгледа известувањето на јавниот сервис...

Повеќе...
 
Безбедност за новинарските екипи, а тие професионално да известуваат PDF Печати Е-пошта

Скопје, 28.04.2017г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро го осудува насилството врз новинарите и новинарските екипи, за време на вчерашните случувања во Собранието на Република Македонија...

Повеќе...
 
Промовирана Мрежата за медиумска писменост на Република Македонија PDF Печати Е-пошта

Slika 2 27.04.2017Скопје, 27.04.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, денес, свечено ја промовираше Мрежата за медиумска...

Повеќе...
 
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 32

STRATEGIJA 2018 2022

Izbori 2016

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak