header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Njoftime
Agjencia dënon kërcënimet verbale ndaj TV Shenja PDF Shtyp Shp?rndaje me Post? Elektronike

Shkup, 19.07.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon incidentini e djeshëm në komunën e Çairit...

Më shumë...
 
U nënshkrua Memorandum për bashkëpunim me Fakultetin Juridik “Justiniani i Parë” PDF Shtyp Shp?rndaje me Post? Elektronike

07.07.2017 Memorandum za sorabotkaShkup, 07.07.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dhe Fakulteti Juridik “Justiniani i Parë”, më datë 07.07.2017 nënshkruan Memorandum bashkëpunimi...

Më shumë...
 
Standardet e gazetarisë në fokus të takimit të dytë publik të Agjencisë për vitin 2017 PDF Shtyp Shp?rndaje me Post? Elektronike

29.06.2017 Vtor javen sostanok na AVMU 3Shkup, 29.06.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot realizoi takimin e dytë publik për vitin 2017. 

 

Më shumë...
 
Најава за втор јавен состанок на Агенцијата за 2017 година – 29.06.2017г. во живо на youtube каналот на Агенцијата PDF Shtyp Shp?rndaje me Post? Elektronike
There is no translation available for this article..."
Më shumë...
 
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 1 nga 34

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski