Извештаи од надзори и мерки – радија

image_pdfimage_print

ПОСЛЕДНИ СПРОВЕДЕНИ НАДЗОРИ И ИЗРЕЧЕНИ МЕРКИ  

=========================================================================================================================

ИЗВЕШТАИ – ИЗРЕЧЕНИ МЕРКИ

 

 ЈАВЕН СЕРВИС – МАКЕДОНСКО РАДИО
 1.Македонско радио – Прв програмски сервис
 2.Македонско радио – Втор програмски сервис
 3.Македонско радио – Трет програмски сервис
 РА НА ДРЖАВНО НИВО
 1.РА Метрополис
 2.РА Антена 5
 3.РА Канал 77
 РА НА РЕГИОНАЛНО НИВО – СКОПЈЕ
1.РА Ват
2.Стреет ФМ
3.РА Зона М-1
4.Капитол ФМ Радио
5.УНИВЕРЗИТЕТСКО РАДИО СТУДЕНТ ФМ 92.9
6.РА Буба Мара
7.РА Арачина
8.РА Фортуна
9.РА Сити
10.РА Урбан ФМ
11.РА Роса АБ
12.РА Клуб ФМ
13. Скај Радио Теодор
14. РА Џез ФМ
15. РА РФМ
РА НА ЛОКАЛНО НИВО
1.УНИВЕРЗИТЕТСКО РАДИО УКЛО ФМ БИТОЛА
2.РТВ Дрини 
3.УНИВЕРЗИТЕТСКО РАДИО УГД ФМ
4.РА Б-97 
5.Радио Лав 
6. Радио Ррапи 
7. РА Аљбана
8. РА Спортско радио 90,3 ФМ
9. РА БИ-КИ-АЛ
10. РА МХ-Охрид
11. РА Пулс – Неготино
12. РА Мерак
13. РА Плус Форте
14. РА Александар  Македонски
15. РА Валандово
16. РА Хепи
17. Скај Радио Плус 
18. РА 106
19. РА Акорд
20. РА Балкан ФМ
21. РА Енџелс ФМ
22. РА Хит
23. РА Кочани
24. РА Лајф
25. РА Ла Коста
26. РА Мефф 
27. РА Пела
28. РА Про ФМ
29. Супер Радио
30. РА Плеј
31. РА Ускана-Плус
32. РА Кисс
33. РА Ред
34. РА Експрес
35. РА Медисон
36. РА Фама
37. РА Голди
38. РА Модеа
39. РА Зора
40. РА 5 Чоки
41. РА ФОРТУНА
ОПШТИ ИЗВЕШТАИ ЗА СИТЕ РАДИОСТАНИЦИ

 Accessibility

Accessibility