Извештаи од надзори и мерки – телевизии

image_pdfimage_print

ПОСЛЕДНИ СПРОВЕДЕНИ НАДЗОРИ И ИЗРЕЧЕНИ МЕРКИ

========================================================================================================

ИЗВЕШТАИ – ИЗРЕЧЕНИ МЕРКИ

 

ЈАВЕН СЕРВИС МАКЕДОНСКА РАДИОТЕЛЕВИЗИЈА

1.Македонска телевизија – Прв програмски сервис
2.Македонска телевизија – Втор програмски сервис
3.Македонска телевизија – Собраниски канал
ТВ НА ДРЖАВНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ДИГИТАЛЕН ТЕРЕСТРИЈАЛЕН МУЛТИПЛЕКС
1.ТВ Алсат-М
2.ТВ Алфа
3.ТВ Канал 5
4.ТВ Сител
5.ТВ Телма
ТВ НА ДРЖАВНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ЈАВНА ЕЛЕКТРОНСКА КОМУНИКАЦИСКА МРЕЖА
1.ТВ Клан Македонија (ТВ Арт Чаннел)
2.ТВ Компани 21
3.ТВ Шења
4.  1ТВ
5. Телевизија Нова
ТВ НА ДРЖАВНО НИВО ПРЕКУ САТЕЛИТ
1.ТВ Канал 5 Плус
2.ТВ 24 Вести
3.Наша ТВ
4.ТВ Сител 3
5.ТВ Сонце
ТВ НА РЕГИОНАЛНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ЈАВНА ЕЛЕКТРОНСКА КОМУНИКАЦИСКА МРЕЖА
1.ТВ Тера
2.ТВ Амазон
3.ТВ Скај Нет
4.ТВ M
5.ТВ Ирис
6.ТВ Ускана
7.ТВ Вижн-БМ
8.ТВ Стар
9.ТВ Канал Вис
10.ТВ Чеграни Медиа
11. ТВ КТВ
12.  ТВ Ускана Еден
13. ТВ Топестрада
ТВ НА РЕГИОНАЛНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ДИГИТАЛЕН ТЕРЕСТРИЈАЛЕН МУЛТИПЛЕКС
1.ТВ БТР
2.ТВ Шутел
3.КАНАЛ ЕДЕН ТЕЛЕВИЗИЈА
4.К ТРИ ТЕЛЕВИЗИЈА
5.ТВ ХДТВ Канал Плус
6.ТВ Кобра
7.Регионална ТВ О2
8.ТВ Кисс
9.ТВ Коха
10.ТВ МТМ
11.Регионална ТВ Ултра
12.ТВ КТВ
13.ТВ Едо
14.ТВ Скопје
15.ТВ Сител 2
16.ТВ Ера
17.ХДТВ МЕГА
18.Телеканал А1
19.ТВ Канал три
20.Вижн БМ-ТВ Канал Визија
ТВ НА ЛОКАЛНО НИВО ПРЕКУ ОПЕРАТОР НА ЈАВНА ЕЛЕКТРОНСКА КОМУНИКАЦИСКА МРЕЖА
1.ТВ Нова
2.ТВ Лажани
3.РТВ Орбис
4.ТВ Калтрина
5.ТВ Супер Скај
6.ТВ Канал Феста
7.ТВ Хана
8.ТВ Еми
9.ТВ Дибра
10.ТВ Ускана Медиа
11.ТВ ПЛУС
12.ТВ ДУЕ
13.ТВ Морис
14.ТВ Нова – Гевгелија
15.ТВ Канал 21
16.ТВ Интел
17. ТВ Гурра
18. Г-ТВ Телевизија
19. ТВ ПЛУС
21. ТВ КОЧАНИ-ЛД
22. ТВ Аниса
23. ТВ Спектра

24. ТВ Здравкин 

25. ТВ Канал 8 

ОПШТИ ИЗВЕШТАИ ЗА СИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ

 

 Accessibility

Accessibility