Извештаи од надзори и мерки – издавачи на печатени медиуми

image_pdfimage_print

ПОСЛЕДНИ ИЗРЕЧЕНИ МЕРКИ

===========================================================================================================================

СИТЕ ИЗРЕЧЕНИ МЕРКИ 

ДНЕВНИ ВЕСНИЦИ:

„Дневник” – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Нова Македонија“ – издавач РЕПРО ПРИНТ ДООЕЛ увоз – извоз Скопје

„Утрински весник“ – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Слободен Печат“ – издавач СЛОБОДЕН ПЕЧАТ ДОО Скопје

„Коха“ – издавач КОХА ПРОДУЦТИОН ДОО Скопје

Дневен весник – Вест

„Вечер“ – издавач ВЕЧЕР ПРЕС ДООЕЛ Скопје 

„Македонски спорт“ – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Независен“ – ИНДЕПЕНДЕНТ БАЛКАН ЊУС АГЕНСИ ДОО Скопје

НЕДЕЛНИ ВЕСНИЦИ:

„Фокус“ – издавач МЕДИА ПЛУС ФОКУС ДООЕЛ Скопје

„Капитал“ – издавач КАПИТАЛ МЕДИА ГРОУП ДОО увоз-извоз Скопје

„Теа Модерна“ – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Република“ – издавач ПРВА РЕПУБЛИКА ДООЕЛ Скопје

“Коза ностра” – издавач ЛИБРО ЛИБЕРО ДООЕЛ Скопје

“Заман” – издавач ЗАМАН ДООЕЛ Скопје

“Јени Балкан” – издавач на ЈЕНИ БАЛКАН увоз извоз ДООЕЛ Скопје

“Битолски весник” – издавач БИТОЛСКИ ВЕСНИК Битола ДОО

„Скопско ехо“- издавач Друштвото за маркетиншки услуги Мармакс Степ ДООЕЛ Скопје

„Јени Балкан Хафтал’к Билтен“ – издавач  ЈЕНИ БАЛКАН ДООЕЛ Скопје

ДВОНЕДЕЛНИ ВЕСНИЦИ:

„Свет“ – издавач КОЛОР МЕДИА ДОО Скопје

“GTA” издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

МЕСЕЧНИ ВЕСНИЦИ:

“ФИЛМ” – издавач ИЛИ-ИЛИ Ненад и Игор ДОО-Скопје

“Храна и вино” – издавач МЕД ФОКУС ТРЕЈД ДООЕЛ увоз извоз Скопје

„Направи сам” – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Играј” – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Мајка и бебе“ – издавач ГАЛА МЕДИЈА ДООЕЛ Скопје     

 ГАЛА МЕДИА ДООЕЛ Скопје – Мерки/извештаи

„Живот на дланка“ – издавач ГАЛА МЕДИЈА ДООЕЛ Скопје

„Испрати рецепт” – издавач КОЛОР МЕДИА ДОО Скопје

„Unique” – издавач ГЛОБАЛ МЕДИА ДООЕЛ Скопје

„Убавина и здравје“ – издавач КОЛОР МЕДИА ДОО Скопје

„Auto Focus“ – издавач ГЛОБАЛ МЕДИА ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

„Авто плус“ – издавач АМПТЕАМ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје

„ЕМИТЕР“ – издавач ЕМИТЕР ДОО Скопје

“Економија и бизнис” – издавач ЕУРО-МАК КОМПАНИ ДОО увоз-извоз Скопје

“Руски доктор” – издавач КОЛОР МЕДИА ДОО Скопје

„Порта 3“ – Издавач БИРО ПРЕС ДОО Скопје

„Мини либи“ – издавач АРС ЛАМИНА ДОО Скопјe

„Мини Либи“ – издавач АРС ЛАМИНА ДОО Скопјe – албански јазик

 „Либи“ – издавач АРС ЛАМИНА ДОО Скопјe – албански јазик

„Шења“ – издавач ВИЗИОНИ М ДООЕЛ Скопје

„Јени Балкан“ – издавач ЈЕНИ БАЛКАН ДООЕЛ Скопје

 „Story“ – издавач КОЛОР МЕДИА ПЛУС ДОО Скопје

„Штипски глас“ – издавач ИВ-АН ПРИНТ 16 ДООЕЛ Штип 

„Леона“ – издавач ТИА МАЛИБУ

ДВОМЕСЕЧНИ  ВЕСНИЦИ:

„Бабина кујна“ издавач КОЛОР МЕДИА ДОО Скопје

„Бахче“ издавач ЈЕНИ БАЛКАН ДООЕЛ Скопје

КВАРТАЛНИ ВЕСНИЦИ:

“Теа кидс” – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје 

„Спорт бокс“ – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

“Мој дом” – издавач НАМ ПРЕС ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

ОПШТИ ИЗВЕШТАИ (за повеќе печатени медиуми):

Општи извештаи

 Accessibility

Accessibility