Радиодифузери

image_pdfimage_print

Телевизии

Последни изречени мерки против телевизии:    

Македонска Радиотелевизија МРТ 2 – член 50 став 3 од ЗААВМУ од 19.09.2017

Македонска Радио Телевизија МРТ 2 – член 92 ставови 2 и 14 од ЗААВМУ од 18.09.2017

Македонска Радио Телевизија МРТ 2 – член 64 став 3 од ЗААВМУ од 18.09.2017

Македонска Радио Телевизија МРТ 2 – член 14 од Законот за медиуми од 18.09.2017

Сите изречени мерки против телевизиите и извештаите од извршени надзори се достапни во линкот:  Надзори/Изречени мерки на телевизии

 

Радија

Последни изречени мерки против радија:

Радио РФМ – член 97 ставови 4 и 5 од ЗААВМУод 31.07.2017

Сите изречени мерки против радијата и извештаите од извршени надзори се достапни во линкот: Надзори/Изречени мерки на радија

 

Дозволи за радиодифузери

 Accessibility

Accessibility