image_pdfimage_print

Ambasadori bullgar Angel Angelov viztoi Agjencinë

image_pdfimage_print

 Shkup, 14.12.2018 – Ambasadori i sapoemëruar i Republikës së Bullgarisë në Maqedoni, Angel Angelov sot ishte për vizitë pune në Agjencinë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, ku u bisedua për avancimin e bashkëpunimit të të dy vendeve në sferën audiovizuele.

Takim bilateral ASHMAA – REM në Beograd

image_pdfimage_print

Beograd, 07.12.2018 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele si dhe Trupi rregullator i mediumeve elektronike të Republikës së Serbisë (REM) sot në Beograd u dakorduan për thellimin e bashkëpunimit të ndërsjellë dhe shkëmbimin e praktikave të mira nga sfera e rregullimit mediatik.

Agjencia shqipton masën e vërejtjes ndaj 1TV

image_pdfimage_print

Shkup, 06.12.2018. – Mbikëqyrja e rregullt programore ndaj programit të 1TV, tregoi mosrespektim të ndalesës për plasimin e prodhimeve në tërësitë e vecanta audiovizuele me funksion informativ dhe shënim të qartë të programit me prodhime të plasuara në tërësitë e vecanta audiovizuele me funksion argëtues

line


Accessibility

Accessibility