Ballina

Studentët vizituan Agjencinë

 Shkup, 07.12.2017. – Këtë javë, Agjencia ishte nikoqire e studentëve nga Fakulteti i Studimeve juridike dhe gazetarisë pranë Universitetit shtetëror të Tetovës si dhe nga Fakulteti i Studimeve juridike, gazetarisë si dhe marrëdhënieve me opinion pranë Universitetit Goce Dellçev nga Shtipi.           

Dita mediatike 2017

Shkup, 06.12.2017. – Shkolla e lartë për gazetari dhe marrëdhënie me publikun, sot e organizon ditën e Tretë të mediave, me ç’rast disa mediume

Më shumë artikuj…–>

line

SitemapPyetjet më të parashtruara