Referendumi, temë e takimit me përfaqësuesit e OSBE/ODIHR

image_pdfimage_print

Shkup, 08.08.2018 – Delegacioni i OSBE/ODIHR, i udhëhequr nga këshilltari i lartë për zgjedhje, Stiven Martin, sot në selinë e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele u takuan me Kryetarin e Agjencisë, Lazo Petrushevski dhe përfaqësuesit e shërbimit profesional, ku biseduan për mbulimin mediatik dhe aktivitetet e Agjencisë në lidhje me referendumin e planifikuar.[…]Accessibility

Accessibility