Parashtresa

image_pdfimage_print

Për ta parë broshurën “Parashtrimi i parashtresës çka duhet të di” klikoni këtu.

Formularin për pashtrimin e parashtresës/reagim mund ta merrni në këtë link dhe të njejtin ta dërgoni në pretstavki@avmu.mk

 Accessibility

Accessibility