Sektori për financa dhe logjistikë

image_pdfimage_print
Goran Radunoviq – Udhëheqës i sektoritРаководител на Сектор
tel: 02/3103 433
g.radunovic@avmu.mk
Seksioni për çështje ekonomike-financiare

Vesna Simonovska – Udhëheqëse
тел: 02/3103 437
v.simonovska@avmu.mk

Seksioni për punë materiale dhe logjistikë

 

 

 Accessibility

Accessibility