Антена АС КТВ

image_pdfimage_print

2021 година

Извештаи од спроведени надзори/мерки јавна опомена

Обврска за титлување; Регистрација на програмските сервис

Контролен програмски надзор Антена АС КТВ (член 141 од ЗААВМУ) – 28.06.2021

Редовен програмски надзор Антена АС КТВ – (член 64 став 2 и член 14 од ЗААВМУ) – 07.06.2021

  • Решение за преземање мерка јавна опомена Антена АС КТВ – (член 141 од ЗААВМУ) – 10.06.2021


Accessibility

Accessibility