19.05.2011г. Прес конференција на СРД за резултатите од последниот мониторинг на медиумското покривање на предизборните активности

image_pdfimage_print

СКОПЈЕ, 19 мај 2011 – Советот за радиодифузија ќе организира прес конференција за резултатите од тековниот мониторинг на радиодифузерите во однос на почитувањето на законската рамка во покривањето на предизборните активности.

Сите медиуми се поканети на прес конференцијата, што ќе се одржи во просториите на СРД, утре, 20 мај 2011 година со почеток во 11:00 часотAccessibility

Accessibility